Skocz do zawartości

94.23.45.37:25041 SERVER [24/7] NO HAMACHI ZAPRASZAM . Dużo eventów i konkursów.,, Wejdź , Zobacz , zostań,, .

Kazaa

Rekomendowane odpowiedzi

Server Minecraft [24/7] NO HAMACHI 94.23.45.37:25041. Uroczyste otwarcie servera w Niedziele 30.09.2012 wejdź i skorzystaj z naszych propozycji , z okazji otwarcia servera będzie dużo eventów i konkursów . Główną atrakcja otwarcia będzie Walka na mob Arenie najlepszy który przetrwa dostanie 2 dniowego GameModa . Każdy Gracz dostanie swoją działkę (jedna działka może byc max. 3 graczy) dośc duża żebyście mogli zbudowac swoje wymarzone domy . Druga ważna konkurencja walka na arenie pvp tylko dla chętnych o diamentowe EQ.

Zapraszajcie znajomych a dostaniecie wspaniałe nagrody ; D

WEJDŹ , ZOBACZ , ZOSTAŃ ; D

Zaprazsza ,,Assy,,

Servera nie polecam... H@ banuje za danie propozycji co można zmienić na serverze. Kolejny server z serii "kilka kwadratowych działek i rób se co chcesz..." poprosiłem o cuboida z inna osoba to admin se latał i nic nie robił. Ogólnie server to dno, pff bo server powstał dopiero wczoraj to już co 2dni trzeba rozdawać każdemu po 5 diaxów <lol>

OWSLA-530x200.jpg

Po 1. To się nie rządziłem tylko dawałem propozycje, po 2. Skoro server jest jeszcze nie dopracowany to raczej się nie włącza go i nie daje prezki żeby można na niego wejść, a po 3. To i tak nie polecam tego servera po twoim zachowaniu jakim mnie traktowałeś na serverze gdy na nim byłem. To tyle.

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum 94.23.45.37:25041 SERVER [24/7] NO HAMACHI ZAPRASZAM . Dużo eventów i konkursów.,, Wejdź , Zobacz , zostań,, .   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...