Aryman123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siemka mam oto takie pytania : -Zainstalowałem gre(Need For Speed World) all ok tylko jest po angielsku... da się spolszczyć ? -Macie jakiś poradnik dla początkujących (Co gdzie jest itd...) Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gdy włączasz launchera koło wyboru servera masz taką zębatke. Wchodzisz tam i zmieniasz język na polski. Tyle by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 poradnika dla newbie chyba nie ma jako takiego. ale jak masz pytania pytaj. ja Ci chętnie podpowiem "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wybierasz jezyk przy logowaniu się... ; p Z resztą Skorpi wyjaśnij . Jak coś poradniki są. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aryman123 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakie auta polecacie kupować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 na początek wybierz mazde speed 3, nissana silve lub scirocco. moim zdaniem mazda jest najlepsza na początek ale to tylko moje zdanie. Potem to już zależy od tego czy chcesz auta za boosty czy igc ;p "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodieeS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Potem w grze tez można wybrać język, Nick w NFS World : NORBIII98 ATL POWER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.