adi99812 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Nie dawno zadałem pytanie o przejście na EUW, ale zapomniałem zapytać się o jeszcze jedno. Czy mogę przejść na EUW i z powrotem na EUNE za darmo? Zarejestrowałem się przed podziałem EU, czyli mam transfer do EUW za 0 RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie możesz przejść tylko raz za darmo, z powrotem płacisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mój kolega przeniósł się x2 za free. Nie wiem czy to bugg, ale mu się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 2x za free, ponieważ jak ktoś się zarejestrował przed którymś tam to miał free transfer na west, a ostatnio dodali darmowy transfer na east to mógł 2x za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jest chyba bug ze zmiennym ip by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roycewicz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 da sie za free na EUW przenieść? Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xare Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jest chyba bug ze zmiennym ip To nie działa już z rok. da sie za free na EUW przenieść? Jeśli miałeś konto założone przed podziałem na wschód i zachód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.