Jezdze_TGB Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hejka,znalazłem w sieci pewną stronkę dokładniej bloga który oferuje bardzo potrzebny mi Diablo 3 Key generator,jak myślicie czy będzie działać?,kumpel który go pobrał pisze na gg że wszystko działa ok,wygenerowany klucz wszedł mu za 1 razem,lecz nie chce mi go przesłać 8S.A więc co wy o tym sądzicie ? http://tnij.com/vspIm Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wszystkie generatory co oferują ci coś za free to keylogery. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie będzie działać, bo takie rzeczy nie istnieją. Gdyby były, firma padłaby po paru tygodniach-brak chętnych na zakup. Jak piecu pisał, to keylogery by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Jezdze_TGB Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kurcze,trochę szkoda ale dzięki za informację . Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Reklama zabroniona dodatkowo brak skanu. Cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.