krystiandj Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam czy mógł by mi ktoś zrobić plugin który np jak znajdzie jakikolwiek folder z ściąga jego nazwę i dodaje do whitelisty ? czyli wyglądać miało by to tak Plugin -> wchodzi do folderu ... -> widzi wszystkie foldery i kopiuje ich nazwę -> wkleja na whitelist Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
NBDS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 "Kto zrobi mi plugin" myślisz ze ktoś ci zrobi plugin za free? Odnośnik do komentarza
chomik98.12 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To pluginu raczej nikt nie zrobi takiego (dziwny) NBDS są nie którzy co robią Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.