JinGuardin Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam taki problem a otóż gdy chce uruchomić grę to nic się nie dzieje. Zaden proces się nie uruchamia. Próbowałem przeinstalować gre i również klapa. Jakieś sugestie co powinienem zrobić? Odnośnik do komentarza
lukasz314 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 sprawdź dokładnie procesy!! a jak nie odpala ci się gra to z xtrapem cos sie dzieje pewnie źle jest zainstalowany CF zrób reinstall gry. a jak to nie pomoże odinstaluj dokładnie CF i zainstaluj dokladnie CF. DAJ LIKE JAK POMOGŁEM !! !! !! ... !! !! !! DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ustaw zgodność na Windows XP i wyłącz zapory/antywirusa. Odnośnik do komentarza
JinGuardin Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ustawiłem zgodność oraz wyłączyłem zaporę i nadal nic się nie dzieje. ps. dodam, że jeszcze dzisiaj rano mi normalnie chodził. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.