SmokeEveryDay Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ehhh ze tak powiem te ankiety na darmowe SB sa poje**ne http://uk.nielsennetpanel.com/pls/mguk/p21.p1?p_session_id=19355328120926080055 jaki tutaj wpisac kod pocztowy wpisalem juz dziesiatki kombinacji szukalem w necie kodow pocztowych bo za to mozna wylapac 700 SB STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 wpisz swoj prawdziwy albo jak tyle nie dziala to moze zle wpisujesz? moze np z - lub bez - popróbuj ;P Edit: i jak mozesz daj linka do tej na 700 SB :P "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ankiet nie opłaca się robić, bo i tak większość nie przychodzi. Wbij do wikipedii i wpisz pierwsze lepsze miasto jak już chcesz zrobić tą ankietę. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Niezgodze się z UP dziś zrobiłem 5 i dostałem za każdą ;P "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Skorpion wpisalem pierwsze lepsze miasto i pierwszy lepszy kod pocztowy to nie dzialalo wybralem UK wisalem miasto z uk wpisalem kod pocztowy z uk i tez nie dziala STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 2x@up To gz, ja jeszcze nigdy nie dostałem sb, a robiłem z 20 ankiet @top To wybierz inną ankietę, nie wszystkie działają. Btw, spróbój kod Groxa City-62-065 by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dobra nie dziala, ja co chwile robie jakies ankiety i dostaje male ilosci SB wypelnilem juz 5 tych samych ankiet po 437 SB i zobaczymy czy przyjdzie za godzinke tylko mam nadzieje ze zmienilo mi adres ip A i zamknij STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cfana Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ANkiety działają sama zarobiłam na nich jak narazie 1400 sb a siadłam do tego może z 2x co do kodów pocztowych jeśli piszesz ankiety UK to wpisuj same Cyferki i bez spacji ja tak robię i zawsze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A i zamknij okay by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.