davdog00 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 IP Serwera: 5.49.168.189 Typ serwera: Survival + gildie (nie frakcje) Ilość pamięci RAM: 3GB Ilość slotów: 10 SERWER NON-PREMIUM!!! SERWER HAMACHI ID HAMACHI: MSurvival#1 MSurvival#2 Hasła do każdej z nich: 123 pamiętaj o DUZYCH LITERACH! Davdog00 - Właściciel ExTazer - Administrator BetPay - Moderator POSZUKIWANY - KidMod POSZUKIWANY - Technik 1. Nie spamuj 2. Nie proś o rangi/przedmioty. 3. Admin ma zawsze rację, nawet jeśli jej nie ma! 4. Nie używaj wspomagaczy typu X'ray/Nodus/Comet itp. itd. 5. Nie przeklinaj 6. Nie obrażaj innych graczy, traktuj ich tak jak siebie! 7. Nie buduj w okół spawna! (na odległóś około 300 m.) 8. Nie twórz multikont! (kilka kont) 9. Nie pisz z Caps Lockiem. ZAPRASZAMY! Proszę o ocenianie serwera w postach. To bardzo motywuje proszę o zmianę tematu na: MincraftowySurvival [HAMACHI] [10 slotów] [0 lags] [FORUM] [No Premium] [survival + gildie (nie frakcje)] Wcisnąłem niechcący enter ;/ Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
wrubelek9 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 REKRUTACJA NA KIDMODA Nick:Decoy wiek:15 dlaczegoja : mialem admina na wielu serwerach zawsze do końca dużó gram cos o sobie:jestem milym ogarnietym graczem ktury lubi pomagac Odnośnik do komentarza
davdog00 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @UP NA FORUM SERWERA Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.