Krupcio221 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Źródło Internet !!!! Aby uaktywnić kody w Borderlands, należy przed uruchomieniem gry wyedytować odpowiedni plik. W tym celu wejdź do katalogu Moje Dokumenty \ Moje gry \ Borderlands \ WillowGame \ Config \ i otwórz plik WillowGame.ini. Znajdź linijkę odpowiadającą za konkretny kod i zmodyfikuj ją według niniejszych wskazówek: 1 bBossesRegenHealthonreset - ustaw na "true", a bossowie nie będą regenerować zdrowia, kiedy zginiesz. 2 bDemiGodMode - ustaw na “true”, a staniesz się nieśmiertelny.( Najlepsze ) 3 bIgnoreFriendlyFire — ustaw na “false”, jeśli chcesz mieć możliwość zadawania obrażeń swoim kompanom. 4 bIgnoreNPCFriendlyFire — ustaw na “false”, a postacie NPC będą mogły zadawać sobie nawzajem obrażenia. 5 bResurrectAllPlayersWhenOneDies — ustaw “true”, a gra wskrzesi wszystkich graczy w przypadku śmierci choćby jednego. 6 InventorySlotMax_Misc (wybrana liczba) — zwiększa liczbę slotów w Inwentarzu. 7 WeaponReadyMax (od 2 do 4) — ustawia ograniczenie slotów na broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkkmarcin Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napewno sie przyda . Daj bardziej jasniejsze kolorki bo ciezko sie czyta ;p BUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zastosuj się do wzoru. Czas do jutra 14:00 http://www.mpcforum.pl/topic/351878-obowiazkowy-wzor-wstawiania-kodow/ || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teaki Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dobre kody, przydadzą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co to za zabawa z kodami grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www12 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zobaczymy czy działają Mój smieszny portal http://strefa-gier.kir.cc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTVEUROAGD Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 6 InventorySlotMax_Misc (wybrana liczba) — zwiększa liczbę slotów w Inwentarzu. cos mi to nie dziala;. dziala wam to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.