Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivendel

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to pięknie, administracja już może się pożegnać utratą większości graczy na serwerze.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

• Jest juz jeden temat ale i tak to chujowizna juz pisalem ale sie powtórze na kazdym serverze znajdą sie Admini frajerzy któzy wszystko tak powiem spierdolą

68888487823051815750.png

Opublikowano

Jednym slowem ... porazka

Zreszta po tych zbrojkach, skillach widac ze serwer jest "oczo-jebny" dedykowany dla dzieci.

Opublikowano

Jednym slowem ... porazka

Zreszta po tych zbrojkach, skillach widac ze serwer jest "oczo-jebny" dedykowany dla dzieci.

Nie przesadzaj pod wzgledem wygladu etc jest zajebisty poprostu administracja dojebana :P ^^ a pisali Zgrany i Uczciwy TEAM ^^ Nice i pozdrowienia dla calego teamu

68888487823051815750.png

Opublikowano

Wiedziałem , że tak będzie :D Ale jak pisałem i inni też że to będzie jedna wielka lipa to się kłóciliście :P

Żal mi tylko tych którzy władowali tam w is-a , bo teraz serwer już wiele nie postoi :P

Specjalista
Opublikowano

Po cholere kolejny temat chcesz zabłysnąć czy jak? Zrozumieliśmy po pierwszym ten serwer to dno i administracja jeszcze większe .

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...