Eradraaish Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, nie mogłem znalezc nigdzie odpowiedzi wiec pytam was, zdarza sie cos takiego w worldzie że przez jakis czas wyjdzie promocja i auto które jest do kupna za boosty staje sie dostepne za normalna kase na np. pare dni ? jest cos takiego ? STRZEL + STRZEL + STRZEL + STRZEL + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak zdarza sie tak ostatnio z tego co mi wiadomo te porshe ala suv jest teraz za igc i z tego co mi wiadomo Nissan r34 ten nowy ma byc za igc. P.s:Sorry alt nie dziala -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dużo częściej dzieję się tak w drugą stronę ;p "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Promocje są co jakiś czas, czasem są co tydzień, czasem co miesiąc. Nie wiadomo kiedy będzie następna , ani jakie auto będzie :x by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Teraz podobno ma być więcej aut za IGC więc jest spoko nie wolno narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.