Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostaliscie już żetony ?

Sweetasny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałeś je odnowa, wszyscy dostali, tylko że mi został ostatni xD Każde konto dostało 2 szanse.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@2Up chodzi o startowe... oni tam napisali, że być może kiedyś będzie usługa do wykupienia żetonów.. na razie są 3 na konto i koniec.

@Up 2 sznasa miałem na myśli, żę jak kiedyś wysłałeś maila to ci zwrócili (1) a teraz żetony czyli (2szansa).

Sorki, że nie jasno się wyraziłem.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Ok napisze od nowa:

Od tygodnia jest nowa funkcja z żetonami, mają one zastąpić wysyłąnie maili do riota o sprzedaż skóre czy postaci. Rozumiecie

Dostajecie 3 Żetony (jednorazowo) i możecie z nimi robić co chcecie

Gdzie one są ? Sklep -> Ostatnia zakładka

Jak chcesz sprzedać Champa, a masz do niej skórke, to njapierw musisz skórke potem Champa

Możesz sprzedawac Chaampy kupione 90 dni temu!

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Nie zrozumieliście..

Chodzi o to, że :

Gdy nie cały tydzień temu wyszła ta opcja, że zamiast pisania maili do RIOT'u o zwrot kasy za RP/PZ i skórki, możecie zrobić to osobiście przechodząc do ostatniej zakładki w sklepie.

Wtedy dostajecie TYLKO 3 żetony i gdy je stracicie bodajże w nowym sezonie przybędą kolejne 3.

Tak więc to tyle. Co tu do zrozumienia?

A autor tematu najprawdopodobniej tych żetonów nie wykorzystał i dlatego ma 3.

Tyle.

Opublikowano

Ludzie nie dostaje się nowych żetonów.

@Top

Wszyscy już dostali żetony, więc nie ma szansy żebyś nie miał.

Opublikowano

Boże, tu chodzi o to, że jak ktoś np. kiedyś wysłał e-maila do supportu o sprzedaż i sprzedał te postacie to żetony i tak dostaliście

3181239400_1339695262.png

l Nowy użytkownik l

Opublikowano

Jak ktoś sprzedal już postaci kiedyś pisząc e-mail do supportu i zwrócił postać, to już nie mógł więcej tego zrobić, dopiero kiedy wprowadzona została opcja zwrotów w grze od nowa KAŻDY może wymienić 3 postaci/skórki i tylko trzy, nie więcej ! Jak już wykorzystacie trzy wymiany nie będzie więcej szansy na wymienienie nawet pisząc do supportu

Opublikowano

Mi też został ostatni.Pisali gdzie że za rok około dadzą kolejne 3.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...