PUNlSHER Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 witam! Jestem nowy w tym dziale chcę pobrać gta4 i czy to jest darmowa wersja czy trzeba jakieś klucze itd ? Mam gta Sa może patcha by wgrał ?> Pomogłem daj Like ___________________________________________________________________________Tępić lamusów i frajerów . Odnośnik do komentarza
sanandre Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 niestety nie możemy tobie pomóc forum nie popiera piractwa . Moje tut'y http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE? :P Odnośnik do komentarza
Highlander98 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wejdź na steam i sobie kup By me Obecnie nie wykonuje zleceń Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 forum nie popiera piractw Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.