Toxic98 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam pytanie czy wyszła już Pełna wersja gra Counter-Strike Global Offensive NoN-Steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Masz tutaj temat dotyczący instalacji ns'a do global offensive. xxx Nie wiem czy działa, bo sam nie sprawdzałem, ale możesz spróbować . haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To bedzie jakis fake. Nie radze pobierac. To pewnie zaworusowane gowno. Nsa na razie nie ma i nie powinno byc w najblizszym czasie exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esprit Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie ma takiej wersji, a nawet jak by była to i tak nikt ci nie poda. Na MPC nie popieramy piractwa! Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.