WasserFull Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Chciałbym kupić postac. Mam Wybrac rengara czy Kha Zixa (oczywiscie kha zix kiedy bedzie jak narazie go nie ma) ? Odnośnik do komentarza
Gość ArronBaDo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak dla mnie Khazix jest silniejszy, ma spory doskok, jest szybki i ma ogromny dmg. (pamiętajmy, że to ciągle beta) Nie licz jednak na to, że będzie mocny caly czas, przy pierwszym lepszym nerfie po wyjsciu może zostać z tej postaci gówno. Tak czy tak ja kupuje Khazixa, bo mam już IP. Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dodaj wzór -1h Odnośnik do komentarza
BlindMaster Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak dla mnie Khazix jest silniejszy, ma spory doskok, jest szybki i ma ogromny dmg. (pamiętajmy, że to ciągle beta) Nie licz jednak na to, że będzie mocny caly czas, przy pierwszym lepszym nerfie po wyjsciu może zostać z tej postaci gówno. Tak czy tak ja kupuje Khazixa, bo mam już IP. Ja na jego miejscu poczekał bym na Nerf jego Q i ztestuj go na Becie.(Rejestracja co miesiąc 1,2 i 3 dzień) Odnośnik do komentarza
Miksterek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaczekaj lepiej bo Kha' Zix dostanie na pewno nerfa ;x a Rengar jest pro dobry dmg, slow/stun, escape Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dodaj wzór -1h Ciągle brak wzoru - kosz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.