macjoker007 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam problem bo nie działają mi komendy z essentials chociaż mam pełne uprawnienia a inne pluginy działają poprawnie tylko mam problem z grupą Admin i HeadAdmin bo nie moge używak komend: home warp spawn gamemode 1 heal i tak dalej prosze o pomoc dam plusa a komendy: wand set money wszystko dziala tylko essentials nie działa. sory za styl pisania ale nie potrafiłem dobrać odpowiednich słów. opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Daj im op'a Essentials może być za starę I radził bym PermissionsEx zamiast PermissionsBukit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 PermissionsBukkit jest dużo lepsze każdy technik serwerów tych większych powinien Ci to powiedzieć. Napisz w kodzie twoje permissionsbukkit. tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.