Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Hide My Ip

migen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec tak sciagnolem hide my ip dalem trail na 2 tygodnie wlaczam playspan daje oferty i pisze ze nie mozna odnalezc serwera ;/ prosze pomuzcie mi z tym

Opublikowano
a wiec tak sciagnolem hide my ip dalem trail na 2 tygodnie wlaczam playspan daje oferty i pisze ze nie mozna odnalezc serwera ;/ prosze pomuzcie mi z tym

bo ześ noob na playspan działa tylko proxy switcher zarobilem juz ponad 6000k ;) chyba kupie sobie coś;d

Opublikowano

Pomarancza co ty wogole gadasz , ze nabiles tyle pkt na playspanie tym kalowym proxy switcherem 0.o

Jak to nic nie daje to nie pierdol farmazonow.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

proxy switcher ma tylko 10% anonimowych serwerów (tylko takie działają na playspan) a ok 7% z tego wygasły więc pomaranca chciał się tylko popisać

Opublikowano

Hide My IP dziala tylko na gamersfoirst.com bo sam go uzywam mam 5stron reklam za free i to sa reklamy po 100credytów i wiecej

Hej czołem!!! Pytacie skąd się wziąłem :D

Fajna gra

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm... Ja wierze pomaranczy ze zrobil tyle.. może tylko się pomylił o jedno zero xD

Ja osobiście, zarobiłem na playspan.com już około 12-13 tysięcy punktów. i nie żartuje, jak ktoś nie wierzy, mogę wysłac screeny ;) Nie zmieniałem żadnego IP czy proxy, jechałem na swoim, i czasami otwierają mi się SmileyCentral ;D Także, nie oceniajcie, i nie gadajcie głupot że sie nie da, bo.. Polak potrafi ^^