Kondjo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cześć wam! Mam taki straszny/poważny problem. Otóż jak gram w Lola to mam zazwyczaj 40-60 FPSów, czyli dla mnie norma i ping w granicach 30 (zawsze taki miałem) Nagle od jakiegoś (chyba) update'u ping wzrósł podczasz "przywoływania" do 35, ale to chyba nie ważne, chodzi, że w grze jak gram to co 3-4 gra strasznie mi pinguje bez powodu, nagle 500 ping i mnie wywala z gry przez co przegrywam W skrócie: Jak ogarnąć ping, pokazuje mi 500 pingu i sie ruszyć nawet nie moge, pomóżcie. Próbowałem: Reinstall, (Teraz) Skanuje system, w opcjach grafika itp, internet dobry zasięg, komp dobry, defragmentacja. Dopiero od może 2 tygodni tak mam. Boje się, że bana zgarne ;< Macie jakieś rady, bo fps są normalne tylko ping nagle szaleje (mam router) chyba będe zmieniał internet..wydaje mi sie, że to przez niego mimo wszystko. Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.