Ebuu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nazwa Servera: RolePlay[RoleCraft] IP servera:Server startuje 2012-09-29 White List: Tak Piekło:Tak PvP:Tak Rekrtutacja na Moderatora:Tak Rekrutacja na Vipa:Tak Konkursy:Tak Automessage - Tzw. Bot ,który pokazuje wiadomości w określonym przedziale czasowym. autosaverworld - bezpieczne zapisywanie swiata,graczy. ChestShop - wprowadza sklepy za pomocą skrzynek. essentials - dodatkowy zestaw przydatnych komend i innych rzeczy. Nolagg - usprawnia serwer. permissionsex - Jeden z naważniejszych pluginów na serwerze.Pozwala nam zarządzać grupami na serwerze. AuthMe - spolszczony przeze mnie plugin logowania WorldEdit - jeden z ważniejszych pluginów - odpowiada wraz z WorldGuard za cuboidy i inne przydatne rzeczy. WorldGuard - zabezpiecza serwer przed wybuchem tnt, dostawanie obrażen wywołanych przez np. upadek z wysokości itp. NoCheatPlus - Anty cheat lwc - zabezpieczanie skrzyń be herobrine - Pozwala zamienić się w Herobrine'a essentialsGeoIp - Pokazuje skąd pochodzą gracze Comfort - pozwala siadać na schodkach jak na krześle DisguiseCraft - pozwala zamieniac sie w graczy lub moby wpisz /d nazwamoba lub /disguise playername TuNazwaGracza Survival Games/Hunger Games - Innowacyjny plugin działający tak naprawdę jak zbiór aren pvp No to więc na samym pocżatku moze zaczniemy od hamachi RolePlay-ServerMineCraft/1 RolePlay-ServerMineCraft/2 RolePlay-ServerMineCraft/3 I tak narazie do 5 bo raczej więcej nie będzie trzeba Hasło do sieci: 123 Wzór na podanie Moderatora: Imie: Wiek: Dlaczego ty?: Co nam oferujesz?: Mikrofon?:[/b][/center] [center][b]Nick w grze: Wzór na podanie Vipa: UWAGA! żeby mieć vipa należy pomagać początkującym graczom lub w problemie Wzór: Imie: Wiek: Dlaczego ty? Ile osobom pomogłeś?(wpisać nicki i ilość osó :[/b][/center] [center][b]Nick w grze: Wzór na podanie White-List: Imie: Wiek: Jesteś Ogarnięty?: Mikrofon: Dlaczego ty: ?[/b][/center] [center][b]Nick w grze: [HeadAdmin]Ebuu To na tyle Zapraszam do gry Odnośnik do komentarza
wrubelek9 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wzór na podanie Moderatora: Imie:Gabriel Wiek:15 Nick:Decoy Dlaczego ty?:jestem milym lubiacym pomogac ogarnietym graczem Co nam oferujesz?:oferuje fam pomoc przy serwerzy jaki i przy pluginach Mikrofon?:jest nazwa na skype:gabriel.1212 Imie:gabriel Wiek:15 Nick:Decoy Jesteś Ogarnięty?:tak Mikrofon:mam nazwa na skype gabriel.1212 Dlaczego ty:jestem milym lubiacym pomogac ogarnietym graczem Odnośnik do komentarza
Ougi57 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wzór na podanie White-List: Imie:Wojciech Wiek:14 Jesteś Ogarnięty?:Tak Mikrofon:Tak skype : Ougi_57 Dlaczego ty?: Chciałbym zagrać na tego typu serverze bo inne survivale, fb , rpg mi się znudziły Nick w grze:Ougi57 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.