Bradas Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cześć! Szukam jakieś fajnej gry w którą mógłbym grać na komputerze jak i na telefonie (HTC Gratia) Oczywiście mam dostęp do internetu.. Myślałem nad plemionami, jednak po prostu mi się to znudziło. Piszcie tu wszystkie propozycje ;d Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaZmO Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 wszystkie przeglądarkowe. TheWest,Gladiatus,DarkOrbit,Mafia,Menelgame,Żulwars, Stop gotowym zestawom komputerowym! http://www.stopgotowcom.pl/ Masz pytanie? Pisz Pw Pomogłem? Licze na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up W darka? Powodzenia życze.. Parę gierek: -amorion, -war2[może odpali], -grepolis, -desert operations, itp by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnabry Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Magic piano, grałem u kolegi pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avertus Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Może odpali gta III, pes 12, nfs shift... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.