Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkgunz Hacks

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack nie mój, jest z innego forum! Tylko na DarkGunZ

Download =http://www.filefront.com/14772987/Mrxxz0%20Quest%20System.rar

Info :

----------

Gun/Rocket ect

~~~~~~~~~~~

Bullets: 500

Delay: 10

DMG: 99999

HP: 9999

AP: 9999

Sword/Dagger ect

---------------

Rage: 5

Delay: 100

DMG: 99999

Rings

-----

HACK Legacy Weight Ring:

Weight: 10

Instrukcja :

1. Ściągnij plik .rar
2. Wypakuj go byle gdzie
3. Skopiuj plik system.mrs
4. Wklej go do folderu z DarkGunZem i nałóż na stary
5. Odpal lunchera, który ściągnie nowy system.mrs
6. Nie włączając do końca gry (z odpalonym luncherem który już ściągnął nowy system.mrs) wykonaj to samo co w 3. i 4.
7. Ciesz się Hackiem. Nie zapomnij powtarzać tego za każdym razem kiedy włączasz grę!

Komentarze :

Możesz łatwo zostać złapany z tym dlatego najlepiej rób kanał AFK-ing i w nim room AFK dla pewności ;]

*Nie wymagany Injector!

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano
To akurat wina darkgunza

wybierz inną postać

heh już działa a może ma ktoś na deathmach hacka na sword bo latają takie cioty i mnie dołują że nie da sie ich zabić

Opublikowano

może i racja wiesz ale nie zawsze GM jest w grze,a jak jest to nie zawsze banuje takich ;// mniejsza teraz tylko na questach wbije 70 i good będzie a właśnie ma ktoś jakiegoś questa co daje sporo lvl bo ja bije na Broken Golem i czasem 2 lvl wejdą czasem tylko 1 ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też na nim gram szczerze mówiąc za szybki exp w 2 dni wbiłem 60 a 1 dzień odpoczywałem i znowu wbiłem 68 a od 70 nawet dobre rzeczy są i mało ludzi gra właśnie ściągam euro gunz jak ktoś che szybko wbić duży lvl polecam zrobić postać na dark gunz wejść na qest broken golem nie ubijecie bossa go ale przy 1 poziomie qesta te niebieskie dużo expa na nim wbiłem 60 szybko i na tym 2 poziomie nie polecam być sam na 2 nawet często padają 50 lvl trochę dziwne a na 3 padają nawet 70 lvl ;] bo boss tylko hacki tam zadziałają typu jak cie trafi zwraca ci z powrotem na pełne życie chodziarz trochę noobskie i daremne za to wbije 85 spokojnie a 90 długo zejdzie jak ktoś che nagrody polecam małe grupki typu 4 po 60 lvl minimum 40 bo 30 padają iść na ork General i ten 2 a jak ktoś niema z kim iść na qest byle item i orki daremne bić długo idzie 20 a na broken golem z 1 macie 14 ;] +2 poziom qesta z 20 na pewno opłaca się 1 lvl za 1 poziom to 2 a od 60 po 3 razy wykonywanie i macie 1 lvl ;/ bo na graczach tylko np na 20 lvl idzie a na 40 nic.

Szybki exp +

Wbicie lvl dużego i później nudy -

Name: Level: Sex: Kill: Death: Creation Date:

Aurenix 68 Male 381 249 Oct 30 2009 06:30PM

a tylu wieroczrem gra na dark gunz :

Server Name: Server Status: Players Online:

DarKGunZ Network Online 12/5000

DarKGunZ Network 2 Online 31/5000

A tak na euro gunz 2017

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ej co jest zrobilem tak jak napisales skopiowalem do folderu ten plik system wlaczylem launcher wszystko sie zrobilo nie wlaczylem gry skopiowalem jeszcze raz ten plik system i wlaczylem i bach nie mam serwera do wyboru WTF !!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napisano 22 październik 2009 - 08:11 WIDZISZ DATE DODANIA MOŻE JUŻ NIE DZIAŁAĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...