syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam pytanie czy DayZ pójdzie mi na kompie ? Intel? Pentium? D CPU 2.66GHz 2.66 GHz RAM 3.00 GB Win7 SP1 Ultimate proszę o odpowiedz Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zalecany procek to 2.8 ale powinno dać rade na 2.6. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
errorice Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 obnizysz wymagania na niskei i bedzie chodzic , zreszta najlepiej gra sie na niskichdetalach bo wtedy wiecej widac ci co nie graja na niskich idzcie se gdzies w wysoka trawe i obnizcie detale na niskei idzie sie zdziwic jak sie to widzi jest trawa nie ma trawy a potem ludzie zadaja pytania jakim cudem on mnie w tej trawie wypatrzyl ;p Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 I to jest głupotą tej gry Jak się chować, to się chować, a nie zrobili teksturę która przy najniższych wymaganiach w ogóle prawie nie istnieje, a jest tak przydatna Jak grać to fair Ps. Leżysz sobie w trawie zadowolony że cie nikt nie widzi a tu Ci z 300 metrów head shot ....... Odnośnik do komentarza
syriusz118 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ok czyli mogę kupić armę no i tak za jakiś miesiąc zmieniam procek na phenom ii 3.4 P.S nie ma żadnej żadnego DEMA gry DayZ bo chciałbym zobaczyć czy na pewno mi pójdzie Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza
Oxy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 P.S nie ma żadnej żadnego DEMA gry DayZ bo chciałbym zobaczyć czy na pewno mi pójdzie Pobierz ze Steam'a Arma 2 Free. Jak pójdzie to możesz spokojnie kupować. Odnośnik do komentarza
Bezimienny. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a karta graficzna?? Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wymagana grafika to staroć z 512MB. To raczej nie będzie problemu. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
syriusz118 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam jeszcze 1 pytanie dayZ to mod do jakiej army ? arma2 oa ? Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To mod do OA. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Cfana Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ile to ramu woła na 7? Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ile to ramu woła na 7? 2 GB RAM Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
zlotybin Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ehh http://www.mpcforum.pl/topic/732580-pomoc-pytanie-czy-pojdzie-mi-dayz/ temat na pierwszej stronie ale ciężko chodźby przejrzeć listę? /link poza MPC Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Problem został rozwiązany? Jeśli nie, to PW - otworzę temat. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.