LenGo4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 siemka wczoraj i dzis chcialem kupic speedboost w nfs world lecz po zaznaczniu ilosci punktow boost i kliknieciu wzmocnienia i zakceptowaniu regulaminu kupna . po tym wszystkim co zrobilem laduje sie i wyskakuje taki blad : Przykro nam, podczas składania zamówienia wystąpił błąd wewnętrzny. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z działem obsługi klienta, by uzyskać więcej informacji. jezeli wie ktos przez co wyskakuje taki blad prosze odpiszcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czasem poprostu coś u nich niedziała. Tez tak ostatnio miałem. Musisz poczekać, samo przejdzie za jakiś czas ;p "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja jakies pol godz temu kupywalem i wszystko bylo ok kupywalem bosty i kupywalem mnoznik STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Musisz poczekac torche moze ci sie pojawi a jak nie napisz do supportu. P.s:Sorry ALT nie dziala -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zmień przeglądarkę, usuń ciasteczka, jak nie pomoże to pisz do supportu. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myziak Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 też miałem podobny problem. Wystarczyło odczekać jakiś czas, po prostu mieli drobną awarię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LenGo4 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzieki za wszystkie odpowiedzi juz znalazlem swoje rozwiazanie (kupowanie przez tableta) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.