MAX_kill Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Proszę aby ktoś podał mi permissions aby gracz mógł budować na całym świecie, na wszystkich cuboidach. Pomogłem? LIKE! .::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::. Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie to nie tak działa jak postawiłeś cuboid to napisz to: /region flag <nazwa_cuboida_na_kturym_ma_budowac> build allow A i jeszcze coś cuboidy są po to żeby na nich nie budować opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Aby wybrany gracz mógł budować wszędzie to musisz go dodać do każdego cuboida albo tak jak @up. tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oski78 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dodaj modowi do permissions : - worldguard.* Like ? Pomogłem? Daj LIKE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.