ruku Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cześć, wczoraj mnie okradli na pandorze, z zajebistego eq, z zajebistej postaci. Gdyby nie to, że mam jakieś wsparcie, pewnie skończyłbym tam grać. Mniejsza o to. Chcę odrobić eq. Kwestia 500kkk. Istnieje jakiś bot, który podnosi wyznaczone itemki? Sztabki po 2,5 i 10kk, sakwy? Pomogłoby mi to mocno, ze względu na to, że puszczę sobie bota na modzie w świątyni, i sam będzie bił mooby, dropił i oddawał expa. A taką sumę na już jest trudno uzbierać. Jeśli nie ma, to chyba będę musiał napisać sam.. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie istnieje bot, który podnosi itemki przez ciebie wybrane. Kiedyś easymetin, teraz nie ma nic. Niestety. Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie istnieje bot, który podnosi itemki przez ciebie wybrane. Kiedyś easymetin, teraz nie ma nic. Niestety. No właśnie to jest niemożliwe. Wczoraj przejechałem przez świątynie. Wyczaiłem 4 boty, 12lvle, co dropła sztabka, leciała do eq natychmiastowo. Musi coś byc. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie ma takiego hacka.. Easy metin to miał tylko, możesz w kamerze ustawić pick up ale to ci syf też będzie podnosił. Odnośnik do komentarza
Login12345 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na dzisiejszy dzień nie ma czegoś takiego RMCF Odnośnik do komentarza
SobeK RpK Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Boty same zbierają wiadomo Lecz nie ma jeszcze takiego hacka Był ale się zmył Odnośnik do komentarza
Benio21 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Póki co nie ma jeszcze takiego czegoś, ale potwierdzam że był kiedyś taki PickUp (EasyMetin2) Odnośnik do komentarza
dziurslik Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no aż dziwne że nikt nie napisał do tej pory takiego bota, sam bym to zrobił niestety nie znam się na programowaniu, jak już napiszesz tego bota to prosił bym o podesłanie linka:D oczywiście będzie + i 5 zakaz reflinków CvS Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiele osób o to pyta, jednak nikt nie udostępnił jak na razie takiego bota. Możesz zawsze napisać tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/344493-wasze-pomysly-na-cheaty/ Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.