Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Automatycznie zbieranie wyznaczonych itemów.

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj mnie okradli na pandorze, z zajebistego eq, z zajebistej postaci. Gdyby nie to, że mam jakieś wsparcie, pewnie skończyłbym tam grać. Mniejsza o to. Chcę odrobić eq. Kwestia 500kkk. Istnieje jakiś bot, który podnosi wyznaczone itemki? Sztabki po 2,5 i 10kk, sakwy? Pomogłoby mi to mocno, ze względu na to, że puszczę sobie bota na modzie w świątyni, i sam będzie bił mooby, dropił i oddawał expa. A taką sumę na już jest trudno uzbierać.

Jeśli nie ma, to chyba będę musiał napisać sam..

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie istnieje bot, który podnosi itemki przez ciebie wybrane. Kiedyś easymetin, teraz nie ma nic. Niestety.

No właśnie to jest niemożliwe. Wczoraj przejechałem przez świątynie. Wyczaiłem 4 boty, 12lvle, co dropła sztabka, leciała do eq natychmiastowo.

Musi coś byc.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

no aż dziwne że nikt nie napisał do tej pory takiego bota, sam bym to zrobił niestety nie znam się na programowaniu, jak już napiszesz tego bota to prosił bym o podesłanie linka:D oczywiście będzie + i 5

zakaz reflinków CvS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...