Steico Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cześć . Wie ktoś może gdzie mieszczą się skrypty z ravii na poprawne działania zakładki ''bonusy'' ?? podmieniłem ich : 1) uicharacter.py w root; 2) characterwindow.py w uiscript; 3) window.dds w locale Na moje i niestety po kliknięciu na zakładkę bonusy nic się nie dzieje . Wie ktoś może gdzie to dali ? konto usuniete Odnośnik do komentarza
RuchPalikota Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/561047-pythonnowa-zakladka-bonus/ KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE Odnośnik do komentarza
Steico Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 wiem.. patrzyłem tam ,ale ja chciałbym skrypty z ravii ; ) bo są robione pod zakładke bonus w owym miejscu .. ;D konto usuniete Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Musisz jeszcze podmienić scrypty z uiscript. @Btw. Nie ten dział. Odnośnik do komentarza
Steico Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 podmienilem c haracterwindow.py w uiscript; konto usuniete Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli ta zakładka jest przy inwentarzu to podmień plik inventory.py Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.