Gość LemoN. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema teraz gdy wyszła fifa 13 mam pytanie czy warto kupić fifa 12, chodzi mi o gre przez neta czy będą jeszcze ludzie grali w 12? Odnośnik do komentarza
CoJaNigdy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fifa 12 to dobra gra, według mnie opłaca się kupić, i wczoraj grałem na Multiplayerz'e z innymi, więc spokojnie są ludzie. Wolałbym czekać na FIFE 13, ale 12 to prawie to samo . . Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fifa 12 nie różni się wiele od 13[wiadomo, zmiany składów]. Ludzie na pewno będą grać jeszcze w nią, bo jak 13 wejdzie, to będzie droga i mało kto będzie ją kupował. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Gość LemoN. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fifa 12 nie różni się wiele od 13[wiadomo, zmiany składów]. Ludzie na pewno będą grać jeszcze w nią, bo jak 13 wejdzie, to będzie droga i mało kto będzie ją kupował. A no właśnie oto mi chodzi fifa 13 droga, a fifa 12 można kupić za 30 zł i według mnie nie ma wielu zmian, dzięki za odpowiedzi cls. : ). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.