Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIVENDEL - KONIEC

Gerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo przyjemnie sie oglada, niestety wiecej po nich sie nie spodziewalem wiec zdziwiony nie jestem :P

btw. czy transmax nie jest z ekipy szczurow od isamu ? :)

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

No , jeden z SS'ów może być fałszywką , ale reszta .... szkoda gadać ....

Dla mnie ten serwer już nie istnieje ....

Po takim czymś .... OmG !

Myślałem , że bd sie zajebi^sie grało , a tu....

13735324352268179080.png

Opublikowano

Ja nei zaluje, typ na YT sie udziela

j0w8ka.jpg

W ranku nie ma juz postaci ktore byly przedstawione na filmiku

Rivendel 1:0Wy :)

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

lol co się dzieje z tym serwem... ten serw spada na psy jak rozdają eq navi... widać administracja nawet zabezpieczyć nie potrafią.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

bardzo przyjemnie sie oglada, niestety wiecej po nich sie nie spodziewalem wiec zdziwiony nie jestem :P

btw. czy transmax nie jest z ekipy szczurow od isamu ? :)

sam jesteś szczurem złodzieju zobaczymy czy mi to w oczy powiesz ... chwile czasu znajde i jestem u ciebie będziesz ku**a płakać(a czas na ciebie znajdę).... pie**olony kombinatorze

P.S. nie mieszaj mnie pajacu do wszystkich konflików jakie robisz sobie w necie mi rozjebałeś PompeMT2 starczy ...

jeszcze życie cie mocno po dupie skopie a co najlepsze Robak czyli twoje nazwisko pasuje do twojego stylu życia -.-

btw. jestem pewien ze przy tych itemkach o ile faktycznie istniały miałeś 99% udziału (ja cie dobrze znam wiec moge się domyśleć ze przy bazie grzebałeś...)

P.S. Baza Danych serwera Re..or nie ma kodowanych haseł wiec np zakładajac konto u nich o loginie dupa1 hasło Erontron200kg i po jakimś czasie kończysz grę idziesz na inny serwer z tymi samymi danymi do logowania, nasz Santriel erontron SuperNiebo blackdrab grandi wbije ci sie na konto z nudów okradnie cie i sprzeda itemy i z twojego konta ... (oczywiście nie okrada małych lvl bo po co, tylko top 100)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...