Skocz do zawartości

RIVENDEL - KONIEC

Gerr

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo przyjemnie sie oglada, niestety wiecej po nich sie nie spodziewalem wiec zdziwiony nie jestem :P

btw. czy transmax nie jest z ekipy szczurow od isamu ? :)

sam jesteś szczurem złodzieju zobaczymy czy mi to w oczy powiesz ... chwile czasu znajde i jestem u ciebie będziesz ku**a płakać(a czas na ciebie znajdę).... pie**olony kombinatorze

P.S. nie mieszaj mnie pajacu do wszystkich konflików jakie robisz sobie w necie mi rozjebałeś PompeMT2 starczy ...

jeszcze życie cie mocno po dupie skopie a co najlepsze Robak czyli twoje nazwisko pasuje do twojego stylu życia -.-

btw. jestem pewien ze przy tych itemkach o ile faktycznie istniały miałeś 99% udziału (ja cie dobrze znam wiec moge się domyśleć ze przy bazie grzebałeś...)

P.S. Baza Danych serwera Re..or nie ma kodowanych haseł wiec np zakładajac konto u nich o loginie dupa1 hasło Erontron200kg i po jakimś czasie kończysz grę idziesz na inny serwer z tymi samymi danymi do logowania, nasz Santriel erontron SuperNiebo blackdrab grandi wbije ci sie na konto z nudów okradnie cie i sprzeda itemy i z twojego konta ... (oczywiście nie okrada małych lvl bo po co, tylko top 100)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum RIVENDEL   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...