Dangeon Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 mam taki problem opisze go od poczatku.. wlaczam maszyne VB wszystko ladnie cyka (pliki by Virqoal)a gdy chce sie polaczyc z klientem to mi pokazuje ze server klozet czy cos w tym stylu oczywiscie po zamienialem tam w ROOT jego IP na moje no a jak wejde przez innego clienta np Ry-Koxa to dziala niewiem o co tu chodzi prosze o pomoc nagrodze duzą Iloscią +++ jesli mozna kierujcie sprawe na GG 44367144 ps . pisalem do TWÓRCY PLIKOW lecz odpowiedzi nie otrzymalem wec sprawe kieruje tu Odnośnik do komentarza
`Sciens Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A pong zmieniłeś? ;D Odnośnik do komentarza
Pejcza99 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 mam problem z var/db w pliku z downloadu jest podwójny root zmieniles, pong zmieniles w game i w bince? ArkaniaMT2.PL Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A pong zmieniłeś? ;D Gdyby pong nie pasował, ciągle by miał "Zostaniesz połączony z serwerem" @Top Gdzieś ip nie zmieniłeś... Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
`Sciens Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @lopes564 On nie napisał, czy pokazuje się " Zostaniesz połączony z serwer", czy cokolwiek.... Tylko że serwer jest "klozet", to trudno stwierdzić o co chodzi ... Więc tylko tak zasugerowałem,a potem bym rozwiązywał problem dalej ;d Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @lopes564 On nie napisał, czy pokazuje się " Zostaniesz połączony z serwer", czy cokolwiek.... Tylko że serwer jest "klozet", to trudno stwierdzić o co chodzi ... Więc tylko tak zasugerowałem,a potem bym rozwiązywał problem dalej ;d Napisał, że jak chce się połączyć to mu to wywala, to w zupełności wystarcza Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Dangeon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 IP w ROOT sprawdzalem zminilem w pliku SERVERIMFO w cliencie tez zmienilem IP na swoje jak tu sprawdzic PONG ? ;x bo nawet niewiem Odnośnik do komentarza
Dangeon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 pomoze ktos ? ;x Odnośnik do komentarza
Dangeon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 REFF Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.