PSkuller Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Hey gram sobie cały czas w tą nowa mapę Nemixs HQ i nie na licz mi jej w statach, i do tego jak zrobie quest Veteran III to nie moge odebrać nagrody co robić help? :< Odnośnik do komentarza
apis Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czekać może dzisiaj to naprawią bo mam to samo. Odnośnik do komentarza
HWSDestroy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z tego co czytałem na stronce to mają "niby" naprawić to wszystko dlatego up trwa do 11 a nie jak tydzień temu do 9 rano Odnośnik do komentarza
PSkuller Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ale wtedy dopiero zacznie mi sie to naliczać ? Czy już teraz Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Trochę nie rozumiem, skończył się właśnie update i idź sprawdź czy ci nalicza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.