Skocz do zawartości

[Pytanie] Co kupić do terrarium?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym sobie kupić terratium i hodować w nim jakiegoś owada czy też pajęczaka. Do Was takie pytanie, ile kosztowałoby mniejwięcej takie terraium, takie tzn dość duże, aby owad miał jak swobodnie się poruszać no i sam owad. Zastanawiałem się nad modliszką. W sumie nie jest jakoś niebezpieczna dla naszego życia. Może Wy mi coś doradzicie? Od razu mówię, że duże pająki odpadają (jakieś małe niejadowite ptaszniki moga być) Interesuje mnie coś, przy czym mógł bym poświęcić sporo czasu zamiast siedzenia przy PC. Nie ma ceny minimalnej, możecie proponować. Oraz jak już to coś, co nie jest jadowitego czy też w żaden sposób nie może ugryźć. Wiadomo, że nie będę wyciągał go z tego akwarium, ale tak dla bezpieczeństwa :). Możecie podać też jakieś konkretne sklepy czy też strony internetowe. Sklepy w Nowym Sączu i okolicach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Co kupić do terrarium?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...