giuseppe1994 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Postacie: Irelia vs. Akali Zależy mi na: Mobilność , kille , team fight Dodatkowe informacje: Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Polecam Irelie dobry dmg, dobra na solo topa, wytrzymała, ma problemy z maną ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli chodzi Ci o kille i wygrane Tf to ja bym brał Akali z tej dwójki. Akali : + Pasywka + Niewidka, zwiększony armor i mr + Doskok po 6lvl + Bardzo duży dmg + Łatwo nią zabijać Minusy : - trzeba trochę czasu poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karteq1 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 irelia + tp @@@ Warn za brak uzasadnienia? lol, przecież autor nawet nie napisał, że chce + oraz - danej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Irelia, bo ma op late game. Akali to tylko 1v1 w team fightach oracle+focus i jej nie ma. @miksterek od kiedy Irelia ma problemy z maną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateyo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up: Od kiedy masz renektona na topie i jesteś odcięty od farmy. Irelia: przeciętne early, lepsze mid, super late. Sustain, true dmg, gap closer, stun, life steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bierz Irelię: +spory sustain +doskok +bardzo mocne late game +true dmg +nawet jeśli w early Cię zgnębią, to i tak możesz carrować late game +dość trudna do skontrowania Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duballas Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Akali: +Niewidka ze skilla +Doskok razy 3 z ulta +Ładne dmg z Q + Pasyw Q +Fajne combo (Q+R+E+R+R) Minusów nie znam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.