BartonPro123 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że ten temat pomoże nie tylko mi, ale także innym graczom CrossFire w rozumieniu funkcji hacków. Przedstawię następujące funkcje i jeżeli, byłby ktoś tak łaskawy i wyjaśniłby do czego one służą i czy są tak naprawdę potrzebne. 1.xRay 2.Chams (np. red) 3.Full Bright 4.Ghost Chams 5.Asus Players 6.Wireframe 7.Pointframe 8.No fog 9.Glass 10.Phantom Więcej nie podaje, gdyż moim zdaniem reszta (takie na przykład jak No recoil, czy OHK) jest zrozumiała. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czytaj regulamin Przenoszę. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tutaj masz prawie wszystko http://www.mpcforum.pl/topic/350010-info-wszystkie-funkcje-w-cheatach/ Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 xray - tam, gdzie celujesz widzisz na dole w kwadracie to Chams - przy wallhacku postacia sa w 1 kolorze FullBright - Jasność, czesto przez to widać ghosty(jeśli na WH nie widać) GhostChams - wygląd ghostów w sensie przezroczystosc Asus player - jak się nie myle to taka przezroczystość graczy Wireframe - widzisz wszystko tajakby bylo wyrysowane ołowkiem Point Frame -? na tlumaczenie punkt ramki.?nie wiem co to. NoFog - without(bez) mgły (chodzi o smoge) Glass - szkło [Da FuQ?] Phantom - fantom..czyli cos jak ghost, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
BartonPro123 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 xray - tam, gdzie celujesz widzisz na dole w kwadracie to Chams - przy wallhacku postacia sa w 1 kolorze FullBright - Jasność, czesto przez to widać ghosty(jeśli na WH nie widać) GhostChams - wygląd ghostów w sensie przezroczystosc Asus player - jak się nie myle to taka przezroczystość graczy Wireframe - widzisz wszystko tajakby bylo wyrysowane ołowkiem Point Frame -? na tlumaczenie punkt ramki.?nie wiem co to. NoFog - without(bez) mgły (chodzi o smoge) Glass - szkło [Da FuQ?] Phantom - fantom..czyli cos jak ghost, Pozdrawiam Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.