DawidTson Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam, mam pytanko.. istnieje jakiś sposób na jakiekolwiek ingerowanie do Gry na Fruit Ninja Facebooku ? Jakiekolwiek sposoby na cokolwiek, mnie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CisPK Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Możesz za pomocą funkcji Speedhack zwolnić szybkość gry np: o połowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPikuss Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 NIe istnieją chyba że sposób CisPk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.