Wolffo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema, dalem w permissions kit tools VIP'owi ale gdy wpisuje to na tej randze wyskakuje mi to : You dont have acces to that commond. Cos zle zrobilem ? Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDadosz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema, dalem w permissions kit tools VIP'owi ale gdy wpisuje to na tej randze wyskakuje mi to : You dont have acces to that commond. Cos zle zrobilem ? Prosze o pomoc. Źle dopisałeś rangę graczowi. Wpisz coś takiego: - commandbook.kit.kits.nazwa zamiast "nazwa" wpisujesz sobie nazwę kit tools. Jeśli chodzi o CommandBook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidHard Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeśli masz Essentials to VIP musi miec takie coś - essentials.kit - essentials.kit.<nazwa_twojego kitu> nazwa_twojego_kitu czyli jak masz tam nazwę tego kitu np, VIP delay:11111 items: - gold sword 1 1 to wpisujesz - essentials.kit i - essentials.kit.VIP By Me. Pomogłem? Łapka w górę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.