adamus940 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak w tym temacie : http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/4211045478 Proszę o odp. Daj + to nie boli ~~♦ Miami Heat ♦~~ Odnośnik do komentarza
damian136 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli w opcjach skrótów klawiszowych nie ma do rozmawiania to nie sądzę ale też nigdy nie słyszałem żeby ktoś mówił podczas gry a co do słuchawek to pewno tylko żeby troche więcej zarobić a i pragnę dodać że troszeczkę zły dział Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W tym momencie nie słyszałem nic o rozmowie głosowej przez grę jednak myślę że takie coś było by dobrym pomysłem. Kiedy coś takiego wyjdzie postaram się jak najszybciej wrzucić informację na forum Odnośnik do komentarza
K0SIMAZAKI Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak na razie niema możliwości rozmawiania głosowo przez grę. Jedym wyjściem jest posiadanie TeamSpeak'a, Ventrillo, Muble lub Skype i rozmawianie przez nie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.