MogeMocniej? Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema jak zrobic aby dane z pola textbox1 oraz textbox2 (i ewentualnie textbox3) zostały wysłane po naciśnięciu w button na adres e-mail lub na strone www i zostaly zapisane w pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjut Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Można na wiele sposobów Klasa SmtpClient, albo robisz sobie w php skrypcik który zapisze do pliku dane przyjęte przez GET i otwierasz go w programie, np. www.example.com/api.php?dane=textBox1.Text. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a ma ktoś kod takowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Szymek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Myślisz, że ktoś pomoże Ci okradać ludzi? Jak to ładnie masz napisane w sygnaturze "Nie dyskutuj z idiotą[...]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakie okraść ? Potrzebuje kodu do formularza a jak nie znasz sie to nie nabijaj postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somanyidiots Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakie okraść ? Potrzebuje kodu do formularza a jak nie znasz sie to nie nabijaj postów Widocznie to ty się nie znasz, taki kod do pare linijek używając system.net.mail .Oczywiście można zrobić inaczej. Google nie boli, gotowego kodu ci nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No ja sie nie znam bo gdybym sie znał to bym tu nie pisał ... Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjut Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No ja sie nie znam bo gdybym sie znał to bym tu nie pisał ... Pomoże ktoś ? Skoro się nie znasz, to się doucz i dopiero bierz się za takie 'poważne' projekty. Wątpię, że znajdziesz tutaj murzyna, który poświęci te 30sec swojego życia i napisze ci kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordOfHearts Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 pomógł bym ci ale nie będę się przyczyniał do tego złodziejstwa, nawet jak nie chcesz to tego to jakiś troll to zarąbie i wykorzysta. Przykro mi ale zostaje ci google.pl wiem że dużo osób tak robi ale tam bardzo dużo znajdziesz ..x.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 heh to na huj to forum jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeus Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Piszę się chuj a tak poza tym to dla ciebie żebyś się pytał ;p Droga z formularza do keya jest nie daleka a więc nikt ci tego nie napisze raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to już mam zdanie wyrobione o forum a myślałem że tu pomagają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordOfHearts Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to już mam zdanie wyrobione o forum a myślałem że tu pomagają pomagają jeżeli jest zgodne z prawem i sumieniem ..x.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Szymek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to już mam zdanie wyrobione o forum a myślałem że tu pomagają Można na wiele sposobów Klasa SmtpClient, albo robisz sobie w php skrypcik który zapisze do pliku dane przyjęte przez GET i otwierasz go w programie, np. www.example.com/api.php?dane=textBox1.Text. Jeżeli dla Ciebie taka pomoc nie jest wystarczająca to wypierdalaj pasożycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 up poleciało zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo193 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 22. Zakaz proszenia o kod/program przechwytujący hasła, keylogger etc.[Kara: Warn 5%] 23. Zakaz umieszczania kodu/programu przechwytującego hasła, keyloggera etc. [Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban] akurat ten regulamin nie jest napisany w tym dziale ale tez tu dotyczy wiec nie masz co liczyć na gotowce... Pomogłem daj Lubię To! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A ja pisałem że to jest keylogger jakiś? Napisałem że potrzebuje formularza do programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad2904 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 no a do czego ci potrzbeba ? jeżeli nie do metinowskiego keya ? formularz aha... może opiszesz ten formularz ??? NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19patryk97 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ehh... Sam wiem co tworzysz bo kiedys takie cos stworzylem w celach edukacyjnych dla "nauczyciela" informatyki na ocene 6 na koniec Chcesz po prostu kodu na keyloggera Jak cos napisz mi na PW nazwe skype a napewno sie dogadamy Licze na Like ! Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.