carlos2 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Dostaje sie co miesiac jakies zetony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casawir Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To sie robi zalosne jak nie na oficjalnym forum to teraz tu.. NIE! masz 3 zetony i koniec jedynie moze beda na speclajne okazje ale to jeszce nie jest pewne. by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Things Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zależy bo może dadzą może nie albo coś zależy może jakieś wydarzenia jak święta albo 3 sezon . Nie wiadomo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shao. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jakie żetony? OOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BooV Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fajnie by było gdyby dodali opcję, że można dokupić żetony za RP . np. raz w miesiącu możesz dokupić 3 żetony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon Roche Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 riot coś pisał na forum, że za równy rok dadzą znów 3 żetony, może w 3 sezonie też dostaniemy 3 żetony l Nowy użytkownik l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeverEND Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fajnie by było gdyby dodali opcję, że można dokupić żetony za RP . np. raz w miesiącu możesz dokupić 3 żetony Kupuj Rp by sprzedać postacie . Nieźle kombinujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worekpol Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Do czego te żetony jeszcze nie widziałem ich na moim profilu ? i gdzie mogę zobaczyć czy je mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon Roche Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 do sprzedawania postaci.. sklep > zakupy l Nowy użytkownik l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worekpol Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 do sprzedawania postaci.. sklep > zakupy Dzięki juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topher Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja mialem 3 i mam nadal 3 wiec ja chyba nie dostalem albo mozna miec max 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondjo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na Konto przypadają na zawsze 3 żetony i KONIEC! Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.