...FullCap... Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam , wielu graczy pisalo do innych ,że mają jakieś texturki. Możecie wytlumaczyć mi co to jest i dlaczego ludzie używają tego na tak wysokich rangach. (colonel , major, LTC) ? Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Są to chamsy/WH dzięki którym widzisz innych graczy przez przeszkody. Dużo osób tego używa, ponieważ ta modyfikacja jest trudna do wykrycia. Tak to mniej więcej wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=el6b1TKnHZw Odnośnik do komentarza
...FullCap... Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 okej , dzieki. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zapamiętaj bez tekstur gra była by "przeźroczysta" wszystkie ściany itp. mają tekstury, a tobie chodziło o Chamsy, a nie teksturki. Odnośnik do komentarza
...FullCap... Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ludzi to nazywają teksturki;) Na mix polu Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No pamiętaj, że to się da wykryć jak będziesz chcieć użyć tego. Odnośnik do komentarza
...FullCap... Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja się tylko pytam co to jest... Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pospolite WH. Widzisz przez ściany wszystkich graczy wraz z ich wyposażeniem lecz jest za słabo widoczne by poznać co to za broń. Z tego co wiem od ostatniego update tekstury nie działają więc gra staje się napewno przyjemniejsza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.