Spluer Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema. Skąd mogę wziąść znaczki np. do potęg? Te małe cyfereczki. Albo np trzy piąte czyli te znaczki z kreską ułamkową? Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ale na klawiaturze/pc? Odnośnik do komentarza
Mateq Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 x^n potęga x/z ułamek hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Może tu znajdziesz.Skopiuj sobie. http://www.medianauka.pl/oznaczenia_i_symbole_matematyczne (Większość to obrazki ale jest też normalny tekst) By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Start -> Akcesoria -> Narzędzia systemowe -> Tablica znaków. Nie ma wszystkich, ale są takie jak ? czy ?. Reszte możesz pewnie na necie znaleźć, albo po prostu 2/10 @UP Znowu fail. Dałeś link do strony gdzie są obrazki, a nie tekst pisany. ;x he? Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @UP Nie wszystko to obrazki ;] Jest np.takie coś: 1)2=x2-2x+1] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Spluer Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie chce Tablicy Znaków A ta stronka to obrazki, tam nie ma takiego czegoś jak ? Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @UP Nie wszystko to obrazki ;] Jest np.takie coś: 1)2=x2-2x+1] Ale co mu to da, skoro tam jest wykorzystana tylko potęga ? ;x @TOP Jak nie tablica to raczej musisz zrobić obrazek i dodać go gdzieś w tekst. Jeszcze jak drukujesz np. na A4 białej to lajtowo grafiki przejdą ;x he? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Edytor równań , openofice i zwykły ofis go ma If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.