Dobry Salceson Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siemka, tak się zastanawiam co to może być .. Od wczoraj bolą mnie uda i pod brzusze jeżeli dobrze to nazwałem. To mogą być zakwasy? Dodam, że nie ćwiczyłem na w-f od kwietnia. W ogóle ruchu nie miałem, a wczoraj 2 godziny piłki + ćwiczenia. Odnośnik do komentarza
Bradas Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 zwykłe zakwasy po prostu musisz to rozciągnąć, rozgrzać, rozmasować Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Rosną ci kości? No albo najzwyczajniej w świecie zakwasy. Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zakwasy. Potrenujesz,przyzwyczaisz się i Ci minie; ] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Prawdopodobnie zakwasy w takich warunkach, albo szykuje Ci się jakieś choróbsko typu przeziębienie JEŻELI bolą Cię pachwiny. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Sam sobie odpowiedziałeś, od kwietnia zero ruchu, a tu nagle 2h piłki Zakwasy. Kilka dni i przejdzie Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wykąp się w gorącej wodzie i przejdzie. Zakwasy po prostu Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Posmaruj sobie fastumem/inną maścią i leż Odnośnik do komentarza
Dobry Salceson Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Fakt, po kąpieli jest chwilowa ulga. Pachwiny mnie nie bolą. Więc faktycznie muszą to być zwykłe zakwasy. Wszyscy dostają like. Odnośnik do komentarza
Eryk. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jak juz mowiles ze nie cwiczysz to po czym mogą byc zakwasy? byc moze dostales przepukliny, wystarczy ledwo się szarpnąć i masz problem. Odnośnik do komentarza
Masert Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jeżeli chcesz im zapobiec następnym razem po wysiłku wypij 2 szklanki mleka. Będzie bolało 80% mniej lub nie będzie ich wgl. "Zbuduj ze mną lepszą przyszłość" Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zwykłe zakwasy ,wez letnią kompiel + rozciągnie i powinno przejść Odnośnik do komentarza
PaFFci0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jutro umrzesz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.