kreatif Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witajcie! Mam pewien problem z pluginem Citizens. Wszystko robię jak w TYM poradniku. W consoli serwera wszystko jest okej, pisze że plugin Citizens został załadowany, lecz problem tkwi dokładniej w utworzeniu NPCa. Chodzi dokładniej oto : Proszę o szybką pomoc. Daję lajki za pomoc, która okaże się skuteczna !! Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chodzi oto, że nie uznaje Ci komendy /npc create przeinstaluj najlepiej plugin, albo ściągnij nowa wersje. tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark11 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Stary masz skype? Jak tam wyślij mi na pw na pewno pomogę, bo wiem o co chodzi, ale nie umiem tego wyjaśnić pisząc ci to ^ ^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po wgraniu najnowszej wersji Citizensa NPCa stworzyłem, lecz gdy chcę nadać mu jakąś profesję, np. Questera to wyświetla mi się to: Nie ma takiej komendy, o co chodzi ? @Shark11: proszę postaraj się to napisać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Możliwe, że nie masz wgranych typów npc. W folderze Citizens wejdź w podfolder types i jeśli tam nie masz nic to nie masz wgranych typów npc. tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Problem w Tym, że nie mam nawet takiego folderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ściągnij mojej konfiguracji Citizens: Download: http://www.multiupload.nl/4CFWMHEQRO Skan: https://www.virustotal.com/file/63a3bcb3a6f507148342f266cac03715b4e33647c36a54c6985e0992ecb4278a/analysis/1348759560/ Pamiętaj! Usuń swój Citizens i wgraj mój! tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeszcze jeden malutki problem. Wgrałem na FTP według tego poradnika "Wszystko o Citizens" questa, lecz po włączeniu serwera pisze że nie wczytuje tego questa. Jak to zrobić ? Tobie SnejkyS oczywiście dziękuję :] Wszystko działa jak należy, tylko te questy nie wczytuję ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Spoko. Niestety nie ogarniam questów w Citizens. tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ktoś może pomóc z tymi questami? Również za skuteczną pomoc oferuję lajki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Ref Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatif Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.