Ersan Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Szukam moda który doda mi bardziej rozwinięte funkcje generowanie nowego świata np. tworzy wyspę a wokół ocean, pojawiasz się w biomie łąkowym itp. Jeżeli jest to poproszę polską wersje moda. Potrzebne mi było to do robienia różnych map. A zwykłe seedy mnie nie zadowalają. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 sprawdź może któryś ci się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up dzięki może z któregoś skorzystam jeszcze się zastanowię. Dodam jeszcze że generator ma być na 1.3.2 i najbardziej chyba będzie mi odpowiadał prosty w obsłudze, spawn na wyspie średnich rozmiarów, możliwość wybierania biomów i kilka innych funkcji jest mile widziane. I żeby nie dodawał nowych przedmiotów innych rzeczy które po udostępnieniu mapy znikną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @up czy te biomy nie ingerują w nowe bloki? Interesują mnie takie generatory map co nie dodają nowych bloków, przedmiotów i mobów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.