Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchamianie Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich. Mam pewien problem, otóż nie mogę całkowicie uruchomić Metin2. Metina odpalam na maszynie wirtualnej bo gram z bratem w 2 metiny na 1 kompie jednoczesnie. Po wlaczeniu metina pokazuje się te okienko z hackshieldem które się załaduje i w chwili gdy powinien uruchomic sie metin pojawiaja się znaki zapytania oraz wybór gdzie mogę kliknąć Tak lub Nie. Jesli kliknę Tak po chwili pokazuje sie kolejne okienko ze znakami zapytania gdzie moge kliknąć Ok. Po wybraniu opcji Nie nastepuje to samo co z opcją Tak.

Pomocy co mam zrobić?

Opublikowano

Jak ci wyskakuje hackshield to masz hacki albo wirusy w komputerze przeskanuj kompa nortonem 2012 internet security :) potem zdaj raport

77142698c6284a46981a7ccf4d47786e.0.gif

Opublikowano

wyskakuje okienko ze znakami zapytania i mam do wyboru Tak lub Nie

@up

kazdemu wyskakuje okienko z hackshieldem ktory sie update'uje podczas uruchamiania metina

Opublikowano

to odpalaj gre przez 'obejście' (2 albo więcej za jednym razem możesz włączyc) wtedy nie będziesz musiał używać VM i problem zniknie :)

Hejo

Opublikowano

To nic nie daje. Probowalem odpalac normalnie, przez obejscie i przez KamerModa i za kazdym razem pokazuje sie to okienko ze znakami zapytania. Ma ktos jeszcze jakies pomysly?

Bo to jest tak ze na normalnym systemie operacyjnym moge odpalic metina a na wirtualnym juz nie a kiedys moglem.

Prosze o dalsze propozycje rozwiazania problemu.

Opublikowano

Pliki klienta gry są z błędem ( brakuje plików )

Także przeinstaluj grę na nowo i odpal przez kurczaki. Nie patchuj

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam podobny problem, tylko wyskakuje mi że wykryło mi hacka (a żadnego nie miałem włączonego) komputer skanowałem, metina reinstallowałem, co mogę poradzić?

Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać...

Sygna.png

Robię sygnaturki i nie tylko ;) Pisać GG: 38671478 !

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...