kaboomb Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Szukam kogoś kto był by chętny pomóc stworzyć mi grę przeglądarkową o tematyce transportowej i przy okazji pod uczy mnie pisać w php. Lub tylko nauczy mnie pisać w php. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkkmarcin Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Moglbym ci pomoc ale najpierw sam sie naucz php wmiare bo sam nie bede robil wszystkiego . Pozniej pomyslimy nad silnikiem gry ;p BUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaboomb Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Moglbym ci pomoc ale najpierw sam sie naucz php wmiare bo sam nie bede robil wszystkiego . Pozniej pomyslimy nad silnikiem gry ;p Wiem że muszę się nauczyć a możesz mi w tym pomóc? nie wiem np. na gg? Moglbym ci pomoc ale najpierw sam sie naucz php wmiare bo sam nie bede robil wszystkiego . Pozniej pomyslimy nad silnikiem gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnmbb Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A co w tym trudnego ? http://phpkurs.pl/ - może i tego jest fpistu ,ale to szybko idzie tak naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desher Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ucz się lepiej Ruby a nie php, php nie jest przyszłościowy.. /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnmbb Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kurfa dasher tym mnie rozje... Co ma jedno do 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.