cvvaniaky Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam Chciałbym aby mi ktoś polecił jakiś telefon. Oczywiście smartfon. Zależy mi w nim najbardziej na Wi-Fi ( to chyba mają już wszystkie, no ale.. ), dużo pamięci ewentualnie karta pamięci,mocne głośniki, duży wyświetlacz, na aparacie foto mi nie zależy bo praktycznie nie używam, no i android. Chcę zmieścić się w kwocie 400zł. Proszę o coś sprawdzonego. Tak od siebie to zastanawiałem się nad SE Live with Walkman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Może HTC Wildfire S? by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endynem_ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Xperia X8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!.Szymcio:* Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Xperia X8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Xperia X8 By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Po co mu polecacie marne x8 czy Wild S skoro może mieć o niebo lepszego LWW , albo jak dobrze poszuka na allegro Neo V. Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q-Q Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Sony tipo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoJaNigdy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Samsung Galaxy Mini Polecam jak najbardziej. Spełnia wszystko to co chcesz. Ma Wi-Fi, GPS, BLUTU < > , Androida ITD. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Alcatel OT-918D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Szukaj pęknietych Neo V (byle nie wyświetlacz, ostatnio widziałem w tej cenie, bok cały wyrwany był, koszt ok. 50zł, samemu można łatwo wymienić ), WildFire S i LG GT540 (mogę ci sprzedać za 120zł w stanie przeciętnym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groky02 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 SE LWW za 350zl dostaniesz w dobrym stanie bez peknietego szkla. Nie czytaj propozycji typu LG GT540, HTS wildfire S czy Xperia X8 bo ich wydajnosc przy systemie android jest tak niska ze nawet plynnosc dzialania aplikacji typu sms czy telefon nie umozliwia plynnego zadzwonienia czy wyslania smsa. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 SE LWW za 350zl dostaniesz w dobrym stanie bez peknietego szkla. Nie czytaj propozycji typu LG GT540, HTS wildfire S czy Xperia X8 bo ich wydajnosc przy systemie android jest tak niska ze nawet plynnosc dzialania aplikacji typu sms czy telefon nie umozliwia plynnego zadzwonienia czy wyslania smsa. Pamiętam Cię z lgswift.pl, mam więc pewność, że miałeś GT540 w łapach. Teraz edytuj swój post i napisz prawdę . Co do reszty, też jestem ciekawy czy je kiedykolwiek testowałeś... LWW jest dobrą propozycją, ale lepiej dozbierać do neonówki/SGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassser Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sony Xperia Tipo. Samsung Galaxy mini 2 może ci lagować po jakimś czasie, a tam masz androida 4.0, który chodzi czyściutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.