Skocz do zawartości

[Pytanie] telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Chciałbym aby mi ktoś polecił jakiś telefon. Oczywiście smartfon. Zależy mi w nim najbardziej na Wi-Fi ( to chyba mają już wszystkie, no ale.. ), dużo pamięci ewentualnie karta pamięci,mocne głośniki, duży wyświetlacz, na aparacie foto mi nie zależy bo praktycznie nie używam, no i android. Chcę zmieścić się w kwocie 400zł. Proszę o coś sprawdzonego. Tak od siebie to zastanawiałem się nad SE Live with Walkman.

SE LWW za 350zl dostaniesz w dobrym stanie bez peknietego szkla. Nie czytaj propozycji typu LG GT540, HTS wildfire S czy Xperia X8 bo ich wydajnosc przy systemie android jest tak niska ze nawet plynnosc dzialania aplikacji typu sms czy telefon nie umozliwia plynnego zadzwonienia czy wyslania smsa.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

SE LWW za 350zl dostaniesz w dobrym stanie bez peknietego szkla. Nie czytaj propozycji typu LG GT540, HTS wildfire S czy Xperia X8 bo ich wydajnosc przy systemie android jest tak niska ze nawet plynnosc dzialania aplikacji typu sms czy telefon nie umozliwia plynnego zadzwonienia czy wyslania smsa.

Pamiętam Cię z lgswift.pl, mam więc pewność, że miałeś GT540 w łapach. Teraz edytuj swój post i napisz prawdę ;). Co do reszty, też jestem ciekawy czy je kiedykolwiek testowałeś...

LWW jest dobrą propozycją, ale lepiej dozbierać do neonówki/SGS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] telefon   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...