piwko007 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 SieeeeeeeeeeeeMAaaaaaaaaaaaaaNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Tak jak w temacie.. laguje mi tzn mało fps nawet na najniższych a kumpel z gorszym kompem niż ja ma stałe 50 przynajmniej na wysokich.. Tak więc mój sprzęt ( wiem nie najlepszy, dostałem prezent a rodzice się nie znają ( zresztą ja też ) ) 16gb ram`u Widows 7 Home Premium 64 bit AMD Athlon x4 641 Quad core processor 2.80 GHz ATI Radeon 4850 HD Sygnatury brak z powodu nauki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PingwineQ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ustaw najniższe detale , kup nową grafę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko007 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No jest na najniższych ... Sygnatury brak z powodu nauki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Najwyraźniej karta graficzna nie wyrabia, za słaba jest. Możesz także przeczyścić system ccleanerem i defragmentować dysk systemowy, powinno pomóc, jeżeli nie to sprawdź temperaturę karty graficznej, bo możliwe, że po prostu przegrzewa się. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej Powyłączaj zbędne programy Zainstaluj Game Booster i przeczyść kompa Ccleanerem. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.