Skocz do zawartości

[I] Na Waverider i Oil Rig

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Film przedstawia 2 campy: na Oilu i Waverider. Nie chciało mi się 2 filmików wrzucać więc dodałem 2 campy w 1 filmie.

http://www.youtube.com/watch?v=nIc_ZwuVC-g&feature=youtu.be

Na Waveriderze polecam campić ze snajpą do campy (celną) jak DSR-1, TPG-1, Tango 51 itp.

Walimy przez ten otwór między prętem a zasłoną, mamy wtedy widok na spawn Alpha. Nie raz dawało mi to staty nawet 15:0.

Z drugiej strony jest to łatwy sposób na killa, bo można walić w te wejście pod dachem alpha, gdzie jest wybuchowa beczka, a tam dużo osób łazi, a z chamsami to można zrobić prefire i bardzo łatwo zdobyć killa.

Co do Waveridera to często miałem staty po 15:0 kiedy campiłem tam ze snajpą, jeśli się wali w ten ,,otwór'' między zasłoną a prętem to widoczność na spawn Alpha jest dość dobra i łatwo wycelować we wroga a w nas trudno ponieważ widać tylko mały kawałek nas :> Tylko trzeba mieć celną snajpę. No i dużo osób nie zna tej campy co jest dużą zaletą.

Z drugiej strony jest to łatwy sposób na killa, bo można walić w te wejście pod dachem alpha, gdzie jest wybuchowa beczka, a tam dużo osób łazi, a z chamsami to można zrobić prefire i bardzo łatwo zdobyć killa.

Co do Waveridera to często miałem staty po 15:0 kiedy campiłem tam ze snajpą, jeśli się wali w ten ,,otwór'' między zasłoną a prętem to widoczność na spawn Alpha jest dość dobra i łatwo wycelować we wroga a w nas trudno ponieważ widać tylko mały kawałek nas :> Tylko trzeba mieć celną snajpę. No i dużo osób nie zna tej campy co jest dużą zaletą.

Na Oil ta kampa co pokazałeś jest dobra na to jeżeli jest przewaga w Brawo i można zdjąć ludzi co rashują na naszym respie na górze albo tych co idąc z jadalni chcą nas zaatakować od góry :D

@up I mało mnie to obchodzi.

Znałem te dwie.

PS. Gryffek na chamsach ratio 0.64 i 0.73 hahah ;x

Chamsy zainstalowałem wczoraj, jak sie nie podoba to wypierdalać, i nie jestem takim neosem jak ty co siedzi 24/7 i ćwiczy ,,skilla''.

@edit Proszę o zmianę nazwy tematu na ,,Campy na Waverider i Oil Rig'' i przeniesienie do działu ,,Bugi i Gliche''

- Campy znane

- Brak muzy lub głosu

+ Raporcik leci :D

//Edit. Już ban :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Moja zasada.

"Nie umiesz grać Fair Play, używasz bugów, wyzywasz innych itp ? NIE GRAJ"

Mody i hacki są dla ogarniętych ludzi, którzy wiedzą jak używać aby bana nie dosać

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Kurwa ale beka temat od "bugów etc" a ciśniecie sobie kto jakie kd ma pzdro.

Jeszcze więcej dzieci niż wcześniej.

@Top Gj przyda się dla tych co lubują się w campieniu//ninj'owaniu na mapach ;)

@Up

muzk sobie zbanuj

To było specjalnie tzn. trollowanie (ortograficzne) oO

@Down CO Ty moderator jesteś ?

Z tego co widze kid mod hyhy..

1358504244-U713459.png

Panowie to nie jest miejsce do kłótni. Jak chcecie potoczyć sobie rozmowę to gg/pw.

@Top o pierwszej w życiu nie słyszałem jednak myśle że nie za dobra campa, co chwile mnie zdejmują... Na oilu jest to bardzo znana campa i bardzo łatwo przeciwnika zdjąć. Dzięki za wrzucenie :)

taaa ja sie nie spodziewałem...

zaprzeczasz samemu sobie , nie rozumiesz?

pba47 banned , pba konfident mode still on

Pba CONGRATULATIONS FOR BEING NEXON SNITCH

Polecam - Deuce-Story of a snitch

No to chyba nie wiesz za co dostałem bana i to z CA nie ma nic wspólnego.

Pba47 jest nadal aktywne.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [I] Na Waverider i Oil Rig   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...