Gryfek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Film przedstawia 2 campy: na Oilu i Waverider. Nie chciało mi się 2 filmików wrzucać więc dodałem 2 campy w 1 filmie. http://www.youtube.com/watch?v=nIc_ZwuVC-g&feature=youtu.be Na Waveriderze polecam campić ze snajpą do campy (celną) jak DSR-1, TPG-1, Tango 51 itp. Walimy przez ten otwór między prętem a zasłoną, mamy wtedy widok na spawn Alpha. Nie raz dawało mi to staty nawet 15:0. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To 2 wiedziałem ale 1 nie za bardzo ale dzięki Odnośnik do komentarza
groky02 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 na oil rig nad tym wejsciem to nie raz widzialem jak ktos tam kampi, nietrudno go zdjac i zauwazyc z jakiej strony leca pociski. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Z drugiej strony jest to łatwy sposób na killa, bo można walić w te wejście pod dachem alpha, gdzie jest wybuchowa beczka, a tam dużo osób łazi, a z chamsami to można zrobić prefire i bardzo łatwo zdobyć killa. Co do Waveridera to często miałem staty po 15:0 kiedy campiłem tam ze snajpą, jeśli się wali w ten ,,otwór'' między zasłoną a prętem to widoczność na spawn Alpha jest dość dobra i łatwo wycelować we wroga a w nas trudno ponieważ widać tylko mały kawałek nas :> Tylko trzeba mieć celną snajpę. No i dużo osób nie zna tej campy co jest dużą zaletą. Odnośnik do komentarza
HWSDestroy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z drugiej strony jest to łatwy sposób na killa, bo można walić w te wejście pod dachem alpha, gdzie jest wybuchowa beczka, a tam dużo osób łazi, a z chamsami to można zrobić prefire i bardzo łatwo zdobyć killa. Co do Waveridera to często miałem staty po 15:0 kiedy campiłem tam ze snajpą, jeśli się wali w ten ,,otwór'' między zasłoną a prętem to widoczność na spawn Alpha jest dość dobra i łatwo wycelować we wroga a w nas trudno ponieważ widać tylko mały kawałek nas :> Tylko trzeba mieć celną snajpę. No i dużo osób nie zna tej campy co jest dużą zaletą. Na Oil ta kampa co pokazałeś jest dobra na to jeżeli jest przewaga w Brawo i można zdjąć ludzi co rashują na naszym respie na górze albo tych co idąc z jadalni chcą nas zaatakować od góry Odnośnik do komentarza
fagasa Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Znałem te dwie. PS. Gryffek na chamsach ratio 0.64 i 0.73 hahah ;x Odnośnik do komentarza
bronek13x Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 znałem to a i zamaż nick tak jak up bo widać na pierwszej mapce sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up I mało mnie to obchodzi. Znałem te dwie. PS. Gryffek na chamsach ratio 0.64 i 0.73 hahah ;x Chamsy zainstalowałem wczoraj, jak sie nie podoba to wypierdalać, i nie jestem takim neosem jak ty co siedzi 24/7 i ćwiczy ,,skilla''. @edit Proszę o zmianę nazwy tematu na ,,Campy na Waverider i Oil Rig'' i przeniesienie do działu ,,Bugi i Gliche'' Odnośnik do komentarza
Dziocha Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja nie jestem pro skillem i nie ćwiczę go ale mam kd 1.32 1.33 1.34 waha się różnie ale wkurwiają mnie tacy ludzie jak wy na hamsach po chuj wam to cieniasy jak masz takie kd 0.64 to odpuść tą grę i nie zaśmiecaj hackami Odnośnik do komentarza
Pba Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 - Campy znane - Brak muzy lub głosu + Raporcik leci //Edit. Już ban Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy: [Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle. Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn ] [Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1 nie wiedziałem ,ale przy oilu łatwo można kogoś zdjąć. Odnośnik do komentarza
FilozofSokrates Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 - Campy znane - Brak muzy lub głosu + Raporcik leci //Edit. Już ban //Edit. Pba nie no co ty kurwa robisz? pojebany jesteś? ziomek się stara a ty wszystko zeby dojebać bana ... muzk sobie zbanuj Odnośnik do komentarza
Pba Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Moja zasada. "Nie umiesz grać Fair Play, używasz bugów, wyzywasz innych itp ? NIE GRAJ" Mody i hacki są dla ogarniętych ludzi, którzy wiedzą jak używać aby bana nie dosać Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy: [Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle. Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn ] [Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet Odnośnik do komentarza
FilozofSokrates Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 taaa ja sie nie spodziewałem... zaprzeczasz samemu sobie , nie rozumiesz? pba47 banned , pba konfident mode still on Pba CONGRATULATIONS FOR BEING NEXON SNITCH Polecam - Deuce-Story of a snitch Odnośnik do komentarza
HWSDestroy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 //Edit. Pba nie no co ty kurwa robisz? pojebany jesteś? ziomek się stara a ty wszystko zeby dojebać bana ... muzk sobie zbanuj Ortografia Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kurwa ale beka temat od "bugów etc" a ciśniecie sobie kto jakie kd ma pzdro. Jeszcze więcej dzieci niż wcześniej. @Top Gj przyda się dla tych co lubują się w campieniu//ninj'owaniu na mapach @Up muzk sobie zbanuj To było specjalnie tzn. trollowanie (ortograficzne) oO @Down CO Ty moderator jesteś ? Z tego co widze kid mod hyhy.. Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Panowie to nie jest miejsce do kłótni. Jak chcecie potoczyć sobie rozmowę to gg/pw. @Top o pierwszej w życiu nie słyszałem jednak myśle że nie za dobra campa, co chwile mnie zdejmują... Na oilu jest to bardzo znana campa i bardzo łatwo przeciwnika zdjąć. Dzięki za wrzucenie Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Campa nie jest słaba, gdybym miał snajpę to bym nagrał filmik i pokazał co ona potrafi ale niestety nie mam bo powoli ta gra mi się już nudzi i wywaliłem wszystkie GP na skrzynki za 4k i Graye ;P Cudownie się z tamtąd zdejmuje ludzi i patrzy jak w ciebie celują i trafić nie mogą... Odnośnik do komentarza
Pba Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 taaa ja sie nie spodziewałem... zaprzeczasz samemu sobie , nie rozumiesz? pba47 banned , pba konfident mode still on Pba CONGRATULATIONS FOR BEING NEXON SNITCH Polecam - Deuce-Story of a snitch No to chyba nie wiesz za co dostałem bana i to z CA nie ma nic wspólnego. Pba47 jest nadal aktywne. Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy: [Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle. Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn ] [Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.