DragoSPL Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam! Pomysł na taki serwer przyszedł mi kilka miesięcy temu, zebrałem odpowiednie pluginy, kupiłem dobry serwer, wszystko przygotowałem i oto co z tego wyszło Bonusy o których mowa w temacie: - Kopiąc kamień (stone) masz 0,40% szans na wypadnięcie kilku sztuk szlamu(od 2 do 5)! - 30% szans na drop kilku butelek exp z potworów! - Kopiąc netherrack masz 0,40% szans na wypadnięcie kilku brodawek(od 2 do 5)! - Niszcząc liście masz 0,60% szans na wypadnięcie kilku złotych jabłek(od 2 do 5)! - Jeśli zniszczysz szkło wypadnie szkło, a nie nic! - Z rud złota oraz żelaza po wykopaniu wypada od razu sztabka! Masz ciekawe pomysły na dodatkowe bonusy? Chętnie je dodamy! Swoje sugestie piszcie w komentarzach! Magiczny Przycisk na spawnie! Magiczny przycisk znajduje się na spawnie. Teleportuje gracza w losowe miejsce na świecie. U nas nie ma campienia na nowych jak to bywa na prawie każdym serwerze To coś w stylu magicznego guziczka na serwerze hardcore skkf IP: 176.9.24.3:25665 ZAPRASZAMY! Odnośnik do komentarza
Mizutsuki Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 znowu nowa prezentacja? Dziesiąty raz? serio ? Odnośnik do komentarza
DragoSPL Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Odnośnik do komentarza
DragoSPL Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.