techl4nd Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam mam pare pytan a mianowicie: Jaka kupic bron dla assault? mam 4 lv. Czy kupowane bronie, itemki itp są na zawsze? W jaki sposób zdobywać najw. RP? beda lajki. Shady Odnośnik do komentarza
jezusek_pro Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 1. wybierasz assault'a i wchodzisz w shop (taki koszyczek na zakupy) -> weapon i tam sa bronie... ale niestety sa drogie :/ 2. tak sa na zawsze ale w grze masz ograniczony ekwipunek do kilkudziesieciu przedmiotow. 3. narazie nie ma sposobu na zdobywanie duzo RP... po prostu graj dobrze i bedziesz mial wiecej Odnośnik do komentarza
techl4nd Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 chodzi mi o JAKĄ najlepsza bron kupic im drozsza tym lepsza? Shady Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 chodzi mi o JAKĄ najlepsza bron kupic im drozsza tym lepsza? Przeważnie tak . Created by Odnośnik do komentarza
jezusek_pro Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 to tez zalezy od lvla... zobacz statystyki danej broni i porownaj z swoja. mi sie wydaje ze do assault najlepsza bron to ta od 15 lvla, ale jak kto woli Odnośnik do komentarza
TheAlsenPL Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Każda broń ma inne statystyki. Wybierz te które ci najbardziej odpowiadają. Ja na przykład zamiast kupować bronie z dobrym DMG wolę te bardziej celne. Moje projekty SyrenBot (Spambot +bot do NosTale) http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.